Reinig jij je huid reeds met olie? Door de huid te reinigen met olie vermengt hij zich met het overtollige talg en vuil en verwijderd dit (hallo zuivere poriën!) zonder de huid uit te drogen. De olie brengt de huid terug in balans.

Bovendien neemt olie supergemakkelijk make-up af. Win-win!

Zelfs als je een gemengde tot vette huid hebt, is dit de ideale reiniger, schuimende reinigers drogen al snel de huid uit, waardoor alle talg van je huid verdwijnt en stimuleert het je huid om nog meer talg aan te maken. Een vicieuze cirkel volgt en de huid geraakt helemaal uit balans.

multi use oil mandarijn

De multi use oil van Botanical Beauty is een reinigingsolie die bestaat voor 100% uit koudgeperste zoete amandelolie, druivenpitolie, avocado-olie en jojobaolie verkregen uit de eerste persing.

Zoals de naam het al zegt, kan je deze olie voor heel veel doeleinden gebruiken zoals: (oog)reiniging, bodyolie, massageolie, scheerolie, haarolie, bescherming van het haar bij het föhnen, bij eczeem, psoariasis, … 

Afhankelijk van de geurlijn kan deze ook gericht gaan werken:

Roos: anti-aging, hormonaal
Lavendel: rustgevend, anti-septisch ideaal bij puistjes
Calendula- mandarijn: kalmerend, verzachtend, littekens, psoriasis
Calendula- rijstkiem: overgevoelige huid, babyhuid, ontstekingsremmend, bij jeuk

Je kan natuurlijk ook instinctief kijken welke geur je het meeste aanspreekt, de mandarijn is bvb. een heerlijke geur waar je vrolijk van wordt.  

Alle voordelen op een rijtje:

– zuivere poriën
– haalt gemakkelijk make-up af
– ondersteunt de functie van de huidbarrière
– geschikt voor een heel gevoelige huid (rijstkiem)
– ook geschikt bij eczeem & psoriasis (rijstkiem of mandarijn), acné (lavendel) / open acné (rijstkiem)

GEBRUIK:
Ontspannend ritueel:
Verdeel wat olie over de huid. Masseer de olie licht in (neem je tijd, +- 2 min), neem daarna een warm gastendoekje en leg deze over je gezicht en veeg je gezicht schoon. Indien je make-up draagt, kan je dit best nog eens herhalen. Dit mag met dezelfde reiniging of met de reinigingsmelk. Vervolgens spray je het Dode Zee Water op een watje en breng je deze aan op je huid om de mineralen in je huid aan te vullen, deze mag je even laten inwerken 5 à 10 min (je kan ondertussen je tanden poetsen) Nadien een toner, de Rose Skin Spray, is celvernieuwend en verzachtend. Als laatste stap een dag- of nachtcrème of je kan de olie ook als verzorging gebruiken.*

 

Snelle routine:
Maak een watje wat vochtig, pomp er een paar druppels olie op en wrijf zacht over de huid. Herhaal dit tot er op het watje geen residue meer te zien is en er geen make-up meer van de huid af komt. Vervolgens spray je het Dode Zee Water op een watje en breng je deze aan op je huid om de mineralen in je huid aan te vullen, de toner (Rose Skin Spray of Lavendel Skin Spray) is celvernieuwend en verzachtend en als laatste breng je de dag- of nachtcrème aan of een paar druppels van de olie*.

 

Voor gepersonaliseerd advies mag u steeds raad vragen.

multi use oil roos

*TIP:  BIJ GEBRUIK ALS GEZICHTSOLIE: de olie dringt het snelst in wanneer u eerst de huid bevochtigt met een toner zoals de Rose Skin Spray of Lavendel Skin Spray of bij GEBRUIK ALS LICHAAMSOLIE kan u deze aanbrengen indien u net uit de douche komt en het lichaam nog licht vochtig is.

BELANGRIJK:  Geef je huid tijd om te wennen aan een nieuw product. Zeker indien je net omschakelt naar natuurlijkere producten, kan het zijn dat je huid eerst gaat ontgiften. Na 1 maand zal je al mooie resultaten zien! 

× Kan ik je ergens mee helpen?