contact

Neem contact op

7 + 2 =

op de hoogte blijven van nieuwigheden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken?

Klik hier om een online afspraak te maken. Indien het niet lukt om een geschikte dag te boeken neem gerust contact op via de Chat knop.

Kan ik betalen met bancontact?

Je kan in betalen via Payconiq, ook indien je via de webshop iets besteld, kan je aanvragen met Payconiq te betalen.

Wat gebeurt er na de online boeking?

Ik bevestig je afspraak. Na het boeken kan het zijn dat u een online intake formulier moet invullen (afhankelijk van welke behandeling). Gelieve deze tijdig in te vullen voor de afspraak.  

Ik kan niet aanwezig zijn op mijn afspraak wat moet ik doen?

Annuleer je afspraak via de bevestigingsmail van het boekingssysteem. Je kunt je afspraak kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de afspraak, daarna zijn we genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij het niet opdagen zonder geldige reden of afmelding van de betreffende afspraak geldt de regel: 100% van de kosten van de geplande afspraak waarbij de consument niet is op komen dagen worden in rekening gebracht middels een factuur. 

Kan ik langskomen voor product advies?

Klik hier om product advies aan te vragen. Daarna boek je je gratis afspraak via deze link.

Kan ik langskomen om producten af te halen?

Stuur een bericht via de Whatsapp knop rechtsonder de pagina om af te spreken.

Hoe kan ik een cadeaubon kopen?

Neem contact op dan leg ik deze voor u klaar op het moment dat u deze wenst af te halen of indien dit niet lukt kan deze verzonden worden.

Waarom kiezen voor natuurlijke producten?

De huid is ons grootste orgaan. 60% van wat we smeren komt binnen enkele seconden in onze bloedbaan terecht. Synthetische en niet-huideigen stoffen verstoren het biologisch evenwicht van de huid. Let dus op en weet wat je smeert.

Bevatten de producten kleur- of geurstoffen?

De producten bevatten enkel natuurlijke stoffen, geen chemische kleur- of geurstoffen. De geur is afkomstig van essentiële oliën. Indien u daar gevoelig voor bent, is er ook een lijn zonder essentiële olie. Geef dit aan in het intakeformulier.

× Kan ik je ergens mee helpen?