over organic skin spa

Ik ben Karen, eigenares van Organic Skin Spa en schoonheidsspecialiste sinds 2006. Reeds jaren verdiep ik me in natuurlijke producten, holistische behandelmethodes en pure voeding omdat ik grote belangstelling hecht aan gezondheid en er zoveel onnodige vulmiddelen en schadelijke stoffen in meeste producten zitten. Daarom heb ik ervoor gekozen om met volledig natuurlijke producten te werken met biologische ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om jouw huid en lichaam te verzorgen en terug in balans te brengen. Ik geloof in de kracht van holistische behandelmethoden en school me daar ook regelmatig in bij.

In de drukke wereld van vandaag vergeten we al vaak goed voor onszelf te zorgen. We vergeten daardoor (te) vaak om onszelf op de eerste plaats te zetten. Om in verbinding te blijven met onze essentie, die ons feilloos vertelt wat we nu werkelijk nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn.

RECHARGE. REJUVENATE. DETOX.
Het is mijn missie om met Organic Skin Spa een moment van pure ontspanning te bieden, je op een natuurlijke wijze te laten stralen en je lichaam te helpen ontgiften om je gezond te houden op alle niveaus, zodat je helemaal in balans bent.

Ik kijk ernaar uit jou te laten stralen.
Tot snel!
Karen 

organic skin spa

Aromatherapie

Geur speelt (soms onbewust) een belangrijke rol in ons leven. Met geuren kan je een bepaalde sfeer scheppen, herinneringen oproepen,… Essentiële oliën hebben bovendien ook een gerichte therapeutische invloed. In de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve essentiële oliën.

Natuurlijke ingrediënten

De producten die ik gebruik en verkoop bestaan uit 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Wetende dat 60% van wat we op onze huid smeren in onze bloedbaan terecht komt, is het belangrijk om te weten wàt je smeert. Het doel van natuurcosmetica is het evenwicht van de huid niet te verstoren, maar op natuurlijke wijze te voeden en te herstellen. 

Holistic

De mens wordt als geheel bekeken en niet enkel de uiterlijke symptomen worden behandelt, maar er wordt ook gekeken naar wat  kijken van binnenuit invloed heeft op de huid. Ik werk met natuurlijke technieken voor huidverjonging zoals Guasha & Natural Face Lifting – bindweefselmassage.

Spiritual

Edelstenen zijn niet alleen mooi, ze creëren harmonie waar dat niet is. Ze worden gebruikt indien u hiervoor openstaat.
Smudge sticks en Palo Santo worden af en toe gebruikt om de ruimte te zuiveren.

Training

Training is voor mij erg belangrijk. De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Botanical Beauty, Guasha gelaatsmassage, Natural Face Lifting en Transformational Cupping. Ik vind het daarnaast prettig om bij te blijven in de sector en variatie in mijn aanbod te kunnen bieden.

Vegan & dierproefvrij

De producten die worden gebruikt zijn volledig vrij van dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.

Alle producten zijn vrij van chemische, synthetische, geur- en kleurstoffen en micro-plastics.

× Kan ik je ergens mee helpen?